14 Ekim 2011 Cuma

ERGENKON YALANI

ABD+AB emperyalistlerinin ve Siyonist İsrail in dünya çapındaki saldırı ve tehditleri ortada. Bir tarafta Filistin de ABD korumasındaki Siyonist saldırı bütün vahşetiyle sürüyor. Diğer tarafta ABD uşağı BOP Eşbaşkanının iktidarında bu ülkenin yurtseverlerine devrimcilerine karşı sindirme ve yok etme operasyonları azgınca devam ediyor.
Liberal "solcu"ları ve sözüm ona liberalleri bu saldırıya ortak etmek için işin içine bir takım çek senet mafyacılarını ve ordudan çeşitli nedenlerle ıskat edilmişleri de katarak olaya bir demokrasi operasyonu süsü verilmek isteniyor.  Amerikancı Faşist Generallerin darbesine maruz kalan Solcuların, Yurtseverlerin duyarlılıkları kaşınarak bu operasyona katkı vermeleri isteniyor.
Herkes aklını başına alsın; bu "Ergenekon" operasyonu:
Kemalist Devrimin kazanımlarına,
Kemalist Cumhuriyete,
Ülkemizin NATO dan çıkmasını isteyenlere,
ABD ile ikili antlaşmalara son verilmesini isteyenlere,
AB ye girmeye karşı çıkanlara,
Bağımsız ve Özgür Türkiye için mücadele edenlere,
Halkçı bir iktidar kavgası veren muhaliflere,
Ülkemizi ABD patentli "ılımlı islam"i yönetime teslim etmek istemeyenlere,
Ömrünü Kontrgerilla ve Gladio ile mücadele ederek Susurluk Çetecilerini - Kontrgerillacıları bir bir ortaya çıkaranlara karşı yapılmaktadır.

Bu operasyonun hedefinde  12 Mart , 12 Eylül faşist darbesini yapanlar ve uygulayanlar yok.Öyle olsa idi Kenan Evren’ler,Haydar Saltık’lar,Mehmet Ağar’lar,Mehmet Eymür’ler,Tansu Çiller’ler v.b içeri alınırdı.
Peki tutuklananlar kim operasyon kime karşı yapılıyor? Operasyon ABD çıkarlarına tam uyması ve Türkiye de Ilımlı İslamla yönetilen "Türk-Kürt Federe Devletlerinden oluşan Federe Türk-Kürt Cumhuriyeti" ne karşı çıktığı için Türk Silahlı Kuvvetlerine, Yurtsever Devrimcilere ve tehlikeyi görerek Kemalist Cumhuriyeti savunan emekli ordu mensuplarına, aydınlara karşı yapılmaktadır. Asıl darbe budur.

Bu gün ülkemizde bir askeri darbe tehdidi yoktur. Ama Ergenekon operasyonuyla bir  darbe yapılmaktadır.
ABD darbeyi artık Amerikancı Generallerle değil işbirlikçi AKP eliyle gerçekleştiriyor. Bu net olarak göremezsek, kimi sözüm ona aydınların ve euro "sol"cuların kah hedef saptırmak kah da liberal ve işbirlikçi şerrinden kurtulmak için söylediği "ne şeriat ne darbe" safsataları bu gün karşı cepheye hizmet etmektedir.
Bu gün halisane duygularla da olsa bu sloganı atmak ABDve Uşağı BOP eşbaşkanlığı cephesinden Yurtseverlere kurşun sıkmakla eşdeğerdir.
Oysa yapılması gereken, bunun bir ABD İsrail operasyonu olduğunu ve Ülke ve Halk Düşmanı BOP Eşbaşkanlığı iktidarınca yürütüldüğünü tesbit ederek, karşı çıkmaktır.

Kavga Tam Bağımsız  - Laik -Halkçı Türkiye taraftarlarıyla Emperyalistler ve İşbirlikçileri arasındadır.
Emperyalist Zalimler ve İşbirlikçileri Filistin de ve Türkiye de kahredici öfkemizden kurtulamayacak. "Zalimler Mahv-ı Perişan Olacak" ve biz kazanacağız.

Feyzullah ÖZTÜRK
Ankara 9 Ocak 2009

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder